069818822
str. M. Kogălniceanu, 66
office@reeaimobil.md
Your search results

10 sfaturi utile cand te muti la casa noua!

Posted by reeaimobil on 22/04/2017
0

10 sfaturi utile cand te muti la casa noua!

1. Daca te gandesti ca impachetatul dureaza maxim o zi, in realitate se intinde pe cel putin 3 zile intense sa strangi lucrurile in cutii si cutiute, pungi si pungute.
2. Daca iti programezi ca mutarea (caratul cutiilor) sa dureze o zi, in realitate iti trebuie o firma de mutari care sa se ocupe in mod organizat. Altfel, esti depasit, cu spatele rupt si nervii intinsi.
3. Daca tu crezi ca tii minte ce e in fiecare cutie, fara sa scrii etichete, te inseli si o sa-ti para rau ca nu ai scris macar cu un marker ce e in fiecare cutie. Ah, sa nu uit: cumpara cutii de diverse dimensiuni si multe sa fie! Plus scotch, sfoara, etichete, foarfeci, rola de infoliat, pungi de toate dimensiunile.
4. Daca incerci sa sortezi lucrurile pe masura ce le pui in cutii, iti triplezi timpul si decoperi ca fiecare scoica, rama sau magnet iti aminteste de un moment anume si nu-l poti arunca inca. La fel fiecare surubelnita sau fiecare surpriza de ou Kinder. Ah…sa nu uit. Toate cosmeticele sa fie in pungute separate, legate sus. Eu m-am trezit cu demachiant care a curs in toata cutia.
5. Daca te induri sa arunci ceva totusi din lucrurile vechi ce-ti par nefolositoare, o sa descoperi ca ai nevoie tocmai de acel ceva in maxim 1 saptamana.
6. Sa nu imparti lucrurile in cutii importante si mai putin importante. Transporta-le pe toate o data, altfel o sa descoperi in prima seara ca ai uitat sa iei pasta de dinti sau hartia igienica sau telecomanda de la televizor. Toate cutiile in aceeasi zi! Am trait-o! Am lasat cafeaua si filtrul de cafea dincolo…
7. Daca prietenii se ofera sa te ajute, nu refuza. Desi crezi ca e simplu si te descurci sa impachetezi si sa depachetezi niste cutii, o sa vezi cum iti mananca timpul si nervii si la final o sa-ti para rau ca ai refuzat o mana intinsa, sau chiar mai multe. Macar apeleaza la cineva care sa stea in timpul asta cu copilul!
8. Nu planifica nici o mica petrecere de casa noua in primele zile. O sa fiti atat de obositi de toata tevatura, incat n-o sa va arda sa beti bere printre cutii si papornite nedesfacute. N-o sa-ti convina nici prietenii incaltati pe parchetul tau stralucitor si nou!
9. Ia-ti la revedere de la mancarea calda cateva zile, pana va instalati cum trebuie. Gaseste un restaurant aproape si unul cu livrare la domiciliu si totul o sa para mai OK .
10. Fa-ti planuri si liste de mutare, dar pregateste-te si pentru scenariul in care nimic nu functioneaza ca pe hartie. Si ma refer la timing, dar si la lucruri concrete cum sunt cablul TV-ul sau internetul. Pana la urma legile lui Murphy sunt inspirate din realitate, nu? Si roaga-te sa nu se strice cumva liftul sau sa se ia curentul fix cand iti ajung lucrurile in fata blocului.

Compare Listings